Det er god service.
Begge rommene hadde knagmøbler og har en gang i tiden tilhørt Rekstern familien. Her ligger det både sjel og historie innenfor veggene.
Hvert år er vi to par som legger litt penger i et døgn på hotell. Da koser vi oss skikkelig med god mat og drikke.
Vi reiser lite utenlands min mann og jeg. Vi legger heller litt penger i et slikt kort opphold som dette. Det passer også min helse godt.
Vi har hørt mye godt om Håheim gård. Replikker som:» der har vi vært», «anbefaler dere å reise dit en gang« og» der må vi reise en gang».
Vi gledet oss virkelig.
Vi hadde bestilt bobler på rommet ved ankomst. Her har det nok skjedd en misforståelse da boblene uteble. Da vi etterspurte boblene beklaget personalet hendelsen. Vi fikk de raskt servert ute i solveggen og som plaster på såret slapp vi å betale.
God service.
Hagen var et fantastisk vakkert syn. Kos deg med bildene nedenfor.
Etter en god hvil om ettermiddagen var vi pyntet og klare for 5 retter middag.
Rett 2. Brokkoli og lauksuppe. Ren nytelse.
Rett 4.Andebryst. Smakte helt fortreffelig.
Rett 5.Salt karamell i sjokoladeterter. Glemte å ta bilde, men det var en ren nytelse for ganen.
Dette var en flott og ikke minst god opplevelse.
Etter en god natt søvn takket vi for oss og var klare for å dra videre. Vi traff ikke på sjefen sjøl, Torstein Hatlevik. Det skulle vi ønske vi hadde gjort, men vi må ha respekt for at han også har et liv utenom Håheim gård.
Tusen takk for oss!
Velsignet med fint vær tok vi oss god tid på hjemveien. Vi kjørte utom forskjellige plasser. Her et par bilder fra Reksteren. Reksteren er en øy i Tysnes kommune som ligger vest for Tysnesøya.
I skrivende stund ligger jeg og hviler ut og ser tilbake på gode minner, skapt sammen med gode venner.
God helg fra Pølsemakerfrue!
For en flott perle! Et sted vel verdt å besøke, og å overnatte 🙂