Gi meg litt tid!

 
I dag kommer det ikke stort fra Pølsemakerfrue, annet enn jeg velger å si som Vestlandstanden:

Gi meg litt tid, eg komme snart tilbake.

Gi meg tid til å tenka meg om, gi meg tid, meg rom.

God helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg vinner stadig i Lotto!

 

Hvem har ikke drømt om å vinne i Lotto. Tenk hvor fantastisk det hadde vært. Sjansen er liten, faktisk veldig liten. Jeg er sikker på at sjansen for at vi eller noen av våre nærmeste får oppleve alvorlig sykdom, er mye større. Allikevel drømmer de fleste av oss om å bli Lottomillionær, jeg er intet unntak.

Kunne jeg velge mellom stor lottogevinst og at alle jeg bryr meg om skulle få være friske, ja da er jeg ikke i tvil om hva jeg hadde valgt. Da hadde jeg selvfølgelig valgt at alle skulle få være friske.

Likevel leker jeg med tanken om å bli Lottomillionær. Det er fint å drømme seg bort litt. Rømme fra virkeligheten en stakket stund. Det må være lov og som jeg har sagt før: «drømmene kan ingen ta fra oss».

Å gjøre rent i huset er noe jeg hverken liker eller har krefter til, men det må gjøres og det gjør seg ikke selv. For at arbeidet skal være litt mer lystbetont ser jeg for meg at jeg vinner flere millioner i Lotto. Deretter setter jeg i gang. I det jeg skal begynne å tørke støv kommer telefonen. I andre enden hører jeg en hyggelig stemme som sier: «Gratulerer, du har vunnet 7,2 millioner i Lotto«. Jeg kan selvfølgelig ikke tro at det er sant og dama i andre enden må jobbe skikkelig for å overbevise meg. Rett etter denne samtalen er jeg ferdig med å tørke støv. I en lykkerus begynner jeg å støvsuge og jeg er allerede i gang med å fordele pengene. Vi er fem i familien og alle må få, eller hva? Jo, det er klart at de må få. Hva med mine søsken? Jo, de må få en del av det de også. Kanskje jeg kan ta de med på en skikkelig ferie? Jo, det skal jeg gjøre. Da det er bestemt er jeg ferdig med å støvsuge. Så er jeg klar for å gi gulvene en omgang med mopp og vaskefille. Bør jeg gi noe til lag og organisasjoner? Jo, jeg burde kanskje det. Nå vet jeg det, jeg vil gi litt midler til akutten på sykehuset. Der har jeg opplevd det som trist å komme, så de bør få litt. På slutten av gulv vasken er snart lottogevinsten oppbrukt. Nå er det ikke så mye penger igjen. 
Tror rett og slett at jeg skal bruke resten av gevinsten på vaskehjelp. 
 

God helg fra Pølsemakerfrue!